Photo and Recipe by Alessandra Zecchini © |
Well, it isn't a tea as such, maybe just a hot drink? But very nice! Squeeze the juice of one orange into a cup, top with boiling water, add a teaspoon of honey (I used beechwood honeydew) and stir with cinnamon quill. Nice and "Christmasy"!
David, please send me your mailing address (alessandra at clear dot net dot nz) and I am sure that in the end you will share the honey!!!
List Randomizer
There were 38 items in your list. Here they
are in random order:
1.
David
2.
Johanna
3.
Peasepudding
4.
Zazie
5.
Andrea
6.
Cheryl
7.
Vanille
8.
Luca
9.
Couscous…
10.
Judith
11.
Timefor…
12.
Olliik
13.
Hope
14.
LaVally
15.
Shelley
16.
Makedomum
17.
Kate
18.
Sirley
19.
Transparency
20.
Ostetrica
21.
Whaywood
22.
Mairi
23.
Amber
24.
Timelyland
25.
Boi
26.
Janine
27.
Amanda
28.
Sugar
29.
Aftertaste
30.
Rod
31.
Nardia
32.
Martina
33.
Gemma
34.
Plum
35.
Athena
36.
Pilgrim
37.
Louise
38.
Cynthia
Timestamp: 2011-11-15 00:52:10 UTC
That teal looks great!
ReplyDeletehttp://haymarket8.blogspot.com
Ciao Ale, mi piace il tuo tè...buona giornata.
ReplyDeleteCiao Max, mi hai ricordato che in tè ci vuole l'accento! Ciao!
ReplyDeleteChe piacevole the che ci hai proposto!!! e complimenti al vincitore.....peccato per noi così lontane non poter partecipare al giveaway!!
ReplyDeleteLa tua ricetta mi riconcilia con il tè, che non amo particolarmente, o meglio.....sento che potrei, ma devo ancora trovare quello giusto!!
ReplyDeletese hai tempo, vieni a fare un giro nella nostra sezione di Natale e dimmi cosa ne pensi...grazie, baci
tè e the... allora si scrive in due modi in italiano?
ReplyDeleteFranci, vengo subito :-)
Just the thing for a damp irish day,
ReplyDeleteIo che amo tè e tisane....non posso che apprezzare questa bella variante!!!baci
ReplyDeleteCongratulation to David, the lucky one !
ReplyDeleteCongratulations to your winner. You asked about holiday plans. We will be having 16 people for dinner. That would have meant 32 double cut lamb chops or 2 whole "king" salmon. Both are specialty items and either choice would have cost close to $150. I chose the path of least resistance and decided on the pork. Blessings...Mary
ReplyDelete16 is a lot Mary, yes it is wise to keep the costs under control :-)
ReplyDeleteAmo il tè, in tutte le sue versioni... io lo preparo con buccia di arancia, pepe rosa e cannella. Un abbraccio, Chiara.
ReplyDeletemi immagino già con la mia tazza calda tra le mani ad assaporare il profumo di questa bevanda! Noi siamo della provincia di Varese :) e ovviamente ti aspettiamo!
ReplyDelete@ Chiara, mi sembra buonissima la tua versione :-)!
ReplyDelete@ Lo, non so quando passeremo da Varese, ma ti faro' sapere :-)
Grazie Alessandra, e grazie a tutti per i complimenti!
ReplyDeleteWell done David :)
ReplyDeleteLovely :) And the beechwood is my favourite, great flavour & I just love that dark amber hue :)
ReplyDeleteI got a new favourite: Thyme!
ReplyDelete