Pages

Wednesday, June 6, 2012

White fondant icing flowers, in black and white

Photo by Alessandra Zecchini ©








This image is for Black and White Wednesday, a weekly blogging event created by Susan of The Well-Seasoned Cook and for the coming week hosted by Cinzia of Cindystar. The title of the photo is: White fondant icing flowers.



14 comments:

  1. Gorgeous!! I love how you make art out of food!!

    ReplyDelete
  2. Alessandra I love these flowers look beautiful!

    ReplyDelete
  3. Alessandra, these fondant flowers are almost looking real! Love these.

    ReplyDelete
  4. Quasi trasparenti, leggeri, delicatissimi.

    ReplyDelete
  5. Ho scoperto la pasta di zucchero da poco tempo e a Pasqua ho preparato il mio primo dolce decorato!! Devo dire che mi appassiona molto questa tecnica e tu hai fatto davvero dei bei fiorellini!!
    Bravissima!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Grazie per la visita, vengo a trovarti per vedere se hai pubblicato dei dolci anche tu :-).

      Ciao
      Alessandra

      Delete
  6. Che bellezza!Un bacione,carina!

    ReplyDelete
  7. Such a pretty picture! :)

    http://haymarket8.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Vic, am finding it hard to find good subjects for B&W photos...

      Delete
  8. sono "misurati", sì, bellissimi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bella parola misurati! Infatti non mi piace coprire completamente una torta con la pasta di zucchero, come fanno qui per i compleanni o matrimoni, preferisco giusto qualche fiorellino qua e la, meno zucchero, meno stucchevole, e sembra anche più' sofisticato, Meno a volte e' di più!

      Delete
  9. Wow fondant flowers... these are so pretty! I've never worked with fondant but it looks like play dough. :-)

    ReplyDelete
  10. It does really, just like play dough, so it is fun to do things with the kids! :-)

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.