Pages

Saturday, September 7, 2013

Gnocco fritto con lo stracchino del Casaro


Tonight's dinner, gnocco fritto with the stracchino Massimiliano (il Casaro) made!
First stracchino made in NZ, Max approves!

Photos and recipes by Alessandra Zecchini ©

10 comments:

  1. I love these and Max is cute:)
    (always the twins remember yours kids, is funny they comment, they said that or other you know:)
    xo

    ReplyDelete
  2. Holy moly that cheese place looks AMAZING!!! You've found the perfect use for them too.

    ReplyDelete
  3. IO AMO lo gnocco fritto. Oddio quanto è che non lo mangio! E tu laggiù invece sì ehhehehe Bacioni e buona settimana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lo sai che nel modenese si dice IL e non LO? (anche se comincia con gn!) Infatti io dico sempre il gnocco fritto (ma gli gnocchi/lo gnocco se sono di patate!)

      Delete
  4. mammamia che stragolosità......buonissimo!!!

    ReplyDelete
  5. Oooh I just had a look at your gnocco fritto recipe and it looks delicous! I remember reading about Il Casaro in a food magazine a while back -your post has reminded me that I really should go and visit!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Do go, or come to the Festival Italiano in Auckland on the 29th, he will be there stretching mozzarella!

      Delete
  6. Ciao Ale...ma che goduria deve essere questo gnocco fritto...le foto parlano da sole.

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.