Saturday, December 18, 2010

Rucola and Cashew Dip







Rocket, roasted cashews, lemon juice, olive oil and a pinch of salt. The easiest dip ever!



Photos and Recipes by Alessandra Zecchini ©


14 comments:

  1. Can I dip into this dip? ;-) That's amazing!

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  2. What lovely color. This sounds delicious. I hope you are having a great weekend. Blessings...Mary

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  3. That looks great. Green is actually my favorite colour too. I love the simplicity of this, and the fact that it is so full of healthy nutrients. GREAT!
    *kisses* HH

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  4. questa me la segno, anche per degli spaghetti, con l'aggiunta di uno spicchietto d'aglio! sluuuurpppp.
    :)

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  5. Thank you all for your comments :-)

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  6. I love this dip
    which is perfect for spaghetti.
    SO LOVELY

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  7. Looks very cool. I love the color...and the blue flowers. :)

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  8. The blue flower is borage, and it is edible too! :-)

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  9. i fiori di borragin! ma allora cresce anche lì.
    sul resto non posso parlae causa allergia :)

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  10. Sembra Buonissima e la foto è carinissima!

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  11. Ciao Enza,

    la borragginenon e' nativa, l'ho piantata io - ne avevo bisogno!

    Sei allegica alle cashew?

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  12. Love ur first pic beautiful combinations of colours and flavours!

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  13. Boraggine???? Ma la Liguria, la mia terra vive di boraggine!! Per i ravioli, per i frisceu....per non parlare di pesto, ma quella è tutta un'altra storia!!!
    Non capivo se dovevo scriverti in italiano o in inglese....speriamo di non aver sbaglòiato!
    un abbraccio, Fabi

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