That looks great. Green is actually my favorite colour too. I love the simplicity of this, and the fact that it is so full of healthy nutrients. GREAT! *kisses* HH
Boraggine???? Ma la Liguria, la mia terra vive di boraggine!! Per i ravioli, per i frisceu....per non parlare di pesto, ma quella è tutta un'altra storia!!! Non capivo se dovevo scriverti in italiano o in inglese....speriamo di non aver sbaglòiato! un abbraccio, Fabi
Can I dip into this dip? ;-) That's amazing!
ReplyDeleteWhat lovely color. This sounds delicious. I hope you are having a great weekend. Blessings...Mary
ReplyDeleteThat looks great. Green is actually my favorite colour too. I love the simplicity of this, and the fact that it is so full of healthy nutrients. GREAT!
ReplyDelete*kisses* HH
questa me la segno, anche per degli spaghetti, con l'aggiunta di uno spicchietto d'aglio! sluuuurpppp.
ReplyDelete:)
Thank you all for your comments :-)
ReplyDeleteI love this dip
ReplyDeletewhich is perfect for spaghetti.
SO LOVELY
...Buon Natale!
ReplyDeleteBarbaraxx
Looks very cool. I love the color...and the blue flowers. :)
ReplyDeleteThe blue flower is borage, and it is edible too! :-)
ReplyDeletei fiori di borragin! ma allora cresce anche lì.
ReplyDeletesul resto non posso parlae causa allergia :)
Sembra Buonissima e la foto è carinissima!
ReplyDeleteCiao Enza,
ReplyDeletela borragginenon e' nativa, l'ho piantata io - ne avevo bisogno!
Sei allegica alle cashew?
Love ur first pic beautiful combinations of colours and flavours!
ReplyDeleteBoraggine???? Ma la Liguria, la mia terra vive di boraggine!! Per i ravioli, per i frisceu....per non parlare di pesto, ma quella è tutta un'altra storia!!!
ReplyDeleteNon capivo se dovevo scriverti in italiano o in inglese....speriamo di non aver sbaglòiato!
un abbraccio, Fabi