Wednesday, June 6, 2012

White fondant icing flowers, in black and white

Photo by Alessandra Zecchini ©








This image is for Black and White Wednesday, a weekly blogging event created by Susan of The Well-Seasoned Cook and for the coming week hosted by Cinzia of Cindystar. The title of the photo is: White fondant icing flowers.



14 comments:

  1. Gorgeous!! I love how you make art out of food!!

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  2. Alessandra I love these flowers look beautiful!

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  3. Alessandra, these fondant flowers are almost looking real! Love these.

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  4. Quasi trasparenti, leggeri, delicatissimi.

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  5. Ho scoperto la pasta di zucchero da poco tempo e a Pasqua ho preparato il mio primo dolce decorato!! Devo dire che mi appassiona molto questa tecnica e tu hai fatto davvero dei bei fiorellini!!
    Bravissima!!

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    1. Grazie per la visita, vengo a trovarti per vedere se hai pubblicato dei dolci anche tu :-).

      Ciao
      Alessandra

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  6. Che bellezza!Un bacione,carina!

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  7. Such a pretty picture! :)

    http://haymarket8.blogspot.com

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    1. Thank you Vic, am finding it hard to find good subjects for B&W photos...

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  8. sono "misurati", sì, bellissimi :)

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    1. Bella parola misurati! Infatti non mi piace coprire completamente una torta con la pasta di zucchero, come fanno qui per i compleanni o matrimoni, preferisco giusto qualche fiorellino qua e la, meno zucchero, meno stucchevole, e sembra anche più' sofisticato, Meno a volte e' di più!

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  9. Wow fondant flowers... these are so pretty! I've never worked with fondant but it looks like play dough. :-)

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  10. It does really, just like play dough, so it is fun to do things with the kids! :-)

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