Monday, March 19, 2018

Vegan and gluten free Turmeric spoon dessert


After making successfully a turmeric creme, a mousse and a semifreddo, I also made a Vegan version, topped with fruit (blueberries and passion fruit from my garden). 

Mix 1 tbsp of cornflour with 2 tbsp of sugar and a pinch of turmeric powder. Slowly add 500ml or soy milk (or another vegetable milk of your choice), bring to the boil and simmer, stirring constantly, until it thickens. Pour into 4 dessert bowl (I use grappa/whisky glasses), and refrigerate. Before serving decorate with fruit (I used plums, nectarines, watermelon, blueberries and passion fruit).

Super delicious!


Fruit from the garden:




Veggies from the garden


 

And flowers




Photos and Recipes by Alessandra Zecchini ©

2 comments:

  1. PRECIOSAS LAS FLORES!!!
    Y ESE MAIZ..ME ENCANTA.
    SALUDITOS

    ReplyDelete
  2. شركة امست للتنظيف افضل شركة لتنظيف المنازل والشقق والفللوالبيوت والمجالس والكنب والمفروشات والخزانات بالقطيف والمنطقة الشرقية لديها عمالة مدربة وخصومات هائلة طما توفر خدمات مكافحة الحشرات ورش المبيدات بالقطيف باسعار رخيصة ومناسبة وخصومات هائلة

    شركة امست للتنظيف
    امست للنظافة القطيف
    شركة امست لمكافحة الحشرات
    شركة امست لرش المبيدات

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails