Saturday, April 6, 2019

Fried paneer with turmeric and cornflowers



My family love paneer, most of our curries have it, and if they don't I often fry some on the side to add to warm roti or chapati breads. For this recipe I added some spices, including a little turmeric, so the blue cornflower petals looked stunning!

Cut the paneer in slices. Heat some vegetable oil in a skillet or frying pan, add a few coriander seeds and a few cumin seeds and then, when the oil is hot, the paneer slices. Fry for 2-3 minutes on one side, then turn, add a pinch of salt and a little turmeric powder and fry on the other side for 1-2 minutes. Turn one last time so the paneer slices are completely coated with turmeric and then turn the element off.  Sprinkle with cornflower petals and serve immediately.


And now some flowers from the garden and from the home for Pinterest











Photos and Recipes by Alessandra Zecchini ©

4 comments:

  1. PRECIOSAS FLORES!!!
    NO LLEGA LA PRIMAVERA.
    TENEMOS MUY MAL TIEMPO.
    SALUDITOS

    ReplyDelete
  2. Giá bán máy lọc không khí và tạo ẩm coway chính hãng Hàn Quốc
    Hướng dẫn cách vệ sinh máy lọc không khí và tạo ẩm Sharp an toàn
    Hướng dẫn sử dụng máy lọc không khí trên ô tô
    So sánh giá bán các dòng máy hút ẩm đang được phân phối trên thị trường Việt
    So sánh giá bán các dòng máy lọc không khí => xem chi tiết tại website: https://duongkhi.blogspot.com/
    Các dòng máy Sharp chính hãng đang được bán tại:https://maylocduongkhi.blogspot.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails