Don't mind the basil in the background, it just happened to be there but it is not an ingredient (although, maybe next time I'll put some in, it should taste good!).
This green juice is 100% vegetable, and yet it is not bitter, and it looks 'greener' that it tastes, if you understand what I mean (I am talking to those of you that scream and run away when they see green juices! hahaha!). Use 60% celery, 35% cucumber and 5% silver beet (or another green leafy vegetable). Celery and cucumber have a mild taste and lots of water so they are perfect for juicing with 'stronger' vegetables (like silver beet, kale or spinach). Try it, you will feel so good drinking it, and after!
Photos and recipes by Alessandra Zecchini ©
Adoro i succhi verdi, uso spesso le verdure da....bere :) proverò di certo il tuo abbinamento.
ReplyDeleteE buon anno!!!
Buon Anno a te Stefania!
ReplyDeleteche bel colore, è davvero invitante!
ReplyDeletecara alessandra, un bacione a tanti auguri per un 2014 spumeggiante!
Ciao Gaia, anche a te auguri!
DeleteBuon anno e che sia serenissimo pieno di salute e di tante soddisfazioni....e di tantissimo amore!!!!!!!!!!!!!!!
ReplyDeleteAlice
Si si, spero che sia proprio così, e anche il tuo Alice!
DeleteChissà che profumo :-) E sicuramente salutare! Un abbraccio cara
ReplyDeleteVeramente salutare, sembra di bere 'salute'!
ReplyDelete