Lo sai che nel modenese si dice IL e non LO? (anche se comincia con gn!) Infatti io dico sempre il gnocco fritto (ma gli gnocchi/lo gnocco se sono di patate!)
Oooh I just had a look at your gnocco fritto recipe and it looks delicous! I remember reading about Il Casaro in a food magazine a while back -your post has reminded me that I really should go and visit!
I love these and Max is cute:)
ReplyDelete(always the twins remember yours kids, is funny they comment, they said that or other you know:)
xo
Holy moly that cheese place looks AMAZING!!! You've found the perfect use for them too.
ReplyDeleteYes, great cheese her in NZ too now!
DeleteIO AMO lo gnocco fritto. Oddio quanto è che non lo mangio! E tu laggiù invece sì ehhehehe Bacioni e buona settimana
ReplyDeleteLo sai che nel modenese si dice IL e non LO? (anche se comincia con gn!) Infatti io dico sempre il gnocco fritto (ma gli gnocchi/lo gnocco se sono di patate!)
Deletemammamia che stragolosità......buonissimo!!!
ReplyDeleteOooh I just had a look at your gnocco fritto recipe and it looks delicous! I remember reading about Il Casaro in a food magazine a while back -your post has reminded me that I really should go and visit!
ReplyDeleteDo go, or come to the Festival Italiano in Auckland on the 29th, he will be there stretching mozzarella!
Deleteyum yum yummmm...:)
ReplyDeleteCiao Ale...ma che goduria deve essere questo gnocco fritto...le foto parlano da sole.
ReplyDelete