White asparagus are a real treat, and the most famous are from Bassano, in Veneto. I got a bunch for my birthday, the Bassano bunches are quite big so we made a few meals out of them: I tried the alla Bassanese and also al burro, but nothing beats a carpaccio, simply made with:
raw white asparagus, cleaned and thinly sliced
Rocket salad (rucola)
Shaved Parmigiano Reggiano
to dress: extra virgin olive oil, salt and (optional) balsamic vinegar.
Photos and Recipes by Alessandra Zecchini ©
QUE BUENOS!!!!
ReplyDeleteME ENCANTAN...AHORA CASI TODOS SON CHINOS.
PERO LOS BUENOS DELICIOSOS!!!
CHAUCITO
White asparagus is definitely a treat! It looks delicious. Hope I can find some soon!
ReplyDeleteliền kề tasco xuân phương
ReplyDeletebiệt thự tasco xuân phương
lien ke tasco xuan phuong
biet thu tasco xuan phuong
liền kề xuân phương tasco
biệt thự xuân phương tasco
biet thu xuan phuong tasco
lien ke xuan phuong tasco
lien ke xuan phuong
biet thu xuan phuong
liền kề xuân phương
biệt thự xuân phương
biệt thự liền kề xuân phương
biệt thự liền kề tasco
bán biệt thự xuân phương
bán liền kề xuân phương
bán liền kề tasco
bán biệt thự tasco
khu đô thị xuân phương
bảng giá liền kề xuân phương
mặt bằng liền kề xuân phương
liền kề mỹ đình
xuân phương tasco