Photo by Alessandra Zecchini © |
This image is for Black and White Wednesday, a weekly blogging event created by Susan of The Well-Seasoned Cook and for the coming week hosted by Cinzia of Cindystar. The title of the photo is: White fondant icing flowers.
Gorgeous!! I love how you make art out of food!!
ReplyDeleteAlessandra I love these flowers look beautiful!
ReplyDeleteAlessandra, these fondant flowers are almost looking real! Love these.
ReplyDeleteQuasi trasparenti, leggeri, delicatissimi.
ReplyDeleteHo scoperto la pasta di zucchero da poco tempo e a Pasqua ho preparato il mio primo dolce decorato!! Devo dire che mi appassiona molto questa tecnica e tu hai fatto davvero dei bei fiorellini!!
ReplyDeleteBravissima!!
Grazie per la visita, vengo a trovarti per vedere se hai pubblicato dei dolci anche tu :-).
DeleteCiao
Alessandra
eteree, magnifiche!
ReplyDeleteChe bellezza!Un bacione,carina!
ReplyDeleteSuch a pretty picture! :)
ReplyDeletehttp://haymarket8.blogspot.com
Thank you Vic, am finding it hard to find good subjects for B&W photos...
Deletesono "misurati", sì, bellissimi :)
ReplyDeleteBella parola misurati! Infatti non mi piace coprire completamente una torta con la pasta di zucchero, come fanno qui per i compleanni o matrimoni, preferisco giusto qualche fiorellino qua e la, meno zucchero, meno stucchevole, e sembra anche più' sofisticato, Meno a volte e' di più!
DeleteWow fondant flowers... these are so pretty! I've never worked with fondant but it looks like play dough. :-)
ReplyDeleteIt does really, just like play dough, so it is fun to do things with the kids! :-)
ReplyDelete